Elérhetőségeink

Lépj kapcsolatba velünk

Telephelyünk

Nézd meg személyesen bemutatótermünkben

GYIK

A leggyakoribb kérésekre itt találod a választ

Üzenj messengeren


Jártál már a Facebook oldaunkon? Ha szeretsz a közösségi hálón böngészni és extra gyorsan info kell itt üzenj, és akár egy órán belül választ kapsz.

E-mailezz

info@angoltuzhely.hu

E-mailben minden hasznos információt megkaphatsz. Brossúrát, árlistát szeretnél? Esetleg infót a legújabb beérkezésekről? Írj egy mailt és még aznap választ kapsz!

Hívj mobilon

Dalma: +36 70 223 88 17
Mobilon reggel 8-tól este 8-ig elérhetőek vagyunk. Ha szereted a közvetlen kapcsolattartást és minden részlet érdekel, keress telefonon bennünket.

Látogass el hozzánk

Nézd meg hogy működik. Próbáld ki, mérd le, tapitsd meg, fotózd le.
Közben egy frissen főtt kávé mellett az összes kérdésedre választ kapsz. Zala megyei és budapesti telephelyünk bemutatótermében lehetőség van kipróbálni (és ha tetszik természetesen megvásárolni is) a tűzhelyeket.

Kérdésed van?

Itt találsz bennünket

és persze a Rangemaster tűzhelyeket

 

Bemutatótermeink nem üzletként funkcionálnak, ezért állandó nyitvatartást nem tudunk garantálni. Ha szeretnéd megtekinteni vagy kipróbálni a tűzhelyeket kérlek egyeztess időpontot az alábbi telefonszámon:

Joó-Juhász Dalma +36 70 223 88 17

A vállalkozás arcai

Mi válaszolunk ha kérdezel

Joó-Juhász Dalma

Üzletvezető

Családanya vagyok és hobbiszakács. 2017-től pedig vállalkozó, az Angoltűzhely üzletvezetője.

Koordinálom a beszerzést, szállítást és rendszerint én válaszolok, ha messengeren vagy e-mailben kérsz tájékoztatást.
A Zala megyei telephelyen elérhető vagyok és szívesen megmutatom a kínálatunkat. Nézz be hozzánk!

 Üzenj nekem!

Nézd meg a kínálatot:
Sütőink

Juhász-Kiss Ferenc

Üzlettárs

A budapesti telephelyen találkozhatsz velem. Többek között a marketinges és a logisztikai feladatokat látom el. Ha Budapesten vagy az agglomerációban élsz, látogass el XV. kerületi telephelyünkre és nézd meg mit kínálunk Neked.

Üzenj nekem!

Nézd meg a kínálatot:
Sütőink

Joó Attila

Üzlettárs

A Zala megyei telephelyen találkozhatsz velem. Többek között a szervizes és logisztikai feladatokat látom el. Ha az üzembe helyezésről vagy alkatrész utánpótlásról szeretnél infót, keress bizalommal.

Üzenj nekem!

Nézd meg a kínálatot:
Sütőink

Gyakran Ismételt Kérdések

és a hozzájuk tartozó válaszok

Szükséges bármilyen átalakítás, hogy üzemképes legyen?

Minden tűzhely CE jelzéssel ellátott, tehát megfelel az Európai Uniós előírásoknak, minőségkövetelményeknek. Bekötésük ezért nem különbözik az itthon kapható más sütőkétől.

Kinéztem egy sütőt a weboldalon. Meg kell rendelnem vagy raktáron van?

A kínálatban szereplő minden készülékünk raktárról, azonnal elérhető. Tűzhelyeink Budapesti vagy Zala megyei telephelyünkön megtekinthetők, kipróbálhatók. Az adott sütő adatlapján megtalálod a telephely nevét, elérhetőségét.

Milyen állapotúak a sütők?

Nem használt, nem second hand, mi úgy mondjuk: preLOVED. Valaki tehát már beleszeretett előtted, ezért vigyázott rá, de napi szinten használta – ahogyan Te is fogod. Ilyenkor előfordul, hogy egy-egy gomb megsérül, egy felirat kicsit megkopik vagy kiég egy izzó. Az ilyen apróbb alkatrészeket (és ha szükséges akkor a nagyobbakat is) javítjuk, cseréljük. Tehát igyekszünk a lehető legszebb esztétikai és tökéletes műszaki állapotban átadni a tűzhelyeket, hogy újra szerethetőek legyenek. Minden tűzhelyünkről nagyítható fotó-, és a részletekbe menő videóanyagot találsz a weboldalon, továbbá az adatlapon feltüntetünk minden információt a sütőről. Nincs zsákbamacska! 

Hol nézhetem meg?

Szolgáltatásaink között szerepel az ingyenes, országos szintű házhozszállítás, ezért üzletünk nincs, azonban két telephelyünkön (Zala megye és Budapest) a sütők megtekinthetőek és kipróbálhatóak. 

Nincs vezetékes gáz a házamban, van megoldás?
Több is! Válassz a legnépszerűbb vegyes üzemű (gáz főzőlap, elektromos sütők és grill) tűzhelyeink közül, melyek mindegyikét palackos gázra is kötheted. Az átalakításhoz mindössze egy fúvókaszettre van szükség, amit mi térítésmentesen biztosítunk tűzhelyeinkhez.
Ha az elektromos hálózat elbírja választhatsz kizárólag elektromos árammal üzemelő sütőt is,. melyek 1 (230V) vagy 3 fázisra (400V) is köthetőek. A hálózat terhelhetőségével kapcsolatban kérj tanácsot regisztrált villanyszerelőtől.

Van a sütőkre garancia?

Igen! Minden tűzhelyünkre 1 év garancát adunk. Ha a garanciaidő közben meghibásodna a sütő térítésmentesen javíttatjuk vagy cseréljük (az aktuális kínálattól függően). 1 éven belül lehetőség van a szerződéstől való elállásra is.

Szükséges hozzá ipari áram?

A vegyes üzemű és elektromos készülékek egyaránt működtethetőek 220 és 380 V-ról is. Ha van rá lehetőség ajánljuk az ipari áramra való rákötést, hiszen így a nagy energiafelvétel nem terheli annyira a hálózatot. 

Mi a különbség a hagyományos és a multifunkciós sütő között?

Minden tűzhely dupla sütővel rendelkezik. A 90 és 110 cm széles Classic modellekben a bal oldali hagyományos (alsó-felső sütés, grill), a jobb oldali légkeveréses sütő (a légkeverés funkció automatikusan indul bekapcsoláskor).
A Classic Deluxe prémium kategóriás sütőiben a bal oldali sütő multifunciós és a következő programokat tartalmazza: gyors felmelegítés, légkeverés, kiolvasztás, légkeveréses grill, légkeveréses alsó-felső sütés, alsó-felső sütés, grill, alsó sütés.

El fogja bírni a hálózat?

A legnépszerűbb dual fuel, azaz vegyes üzemű készülékeink teljesítménye a 110 cm széles modell esetében 7,2 kW. Ez nem kevés, azonban nagyon ritkán fordul elő, hogy egyszerre használod a grillt, a melegen tartó lapot és mindkét sütőt. Egy átlagos háztartás (modern vezetékhálózattal) simán el fogja bírni. A sütők mindegyike használható 230V feszültségen, közvetlenül hálózatba kötve. Ha további kérdésed merülne fel a teljesítménnyel, energiaigénnyel kapcsolatban, kérd villanyszerelő segítségét. (Lista 4500 regisztrált villanyszerelő szakemberrel: https://www.meevet.hu/)