Rólunk

Az Angoltűzhely története

Mindig is vágytam egy Rangemasterre. Sokat nem tudtam róla, de mikor először megláttam a dupla sütőit, rusztikus hajóablakos ajtajait biztos voltam benne, egyszer lesz egy ilyen sütőm.

Családanya vagyok, emellett szakács és a lakberendezésben is jártas. Mikor megvásároltuk vidéki házunkat a konyha volt az első amit megterveztem. Még nem volt konyhabútor, de még csak vakolat és burkolat sem. Az az ominózus 110 centiméter azonban jóelőre gondosan ki lett mérve az egyik fal mentén, jelezve itt lesz majd az álom megvalósulása: a Rangemaster sütőm. A felújítás vitte a pénzt és talán ha lett volna rá keret, akkor is sajnáltam volt több mint egy millió forintot kiadni egy új sütőre. Más megoldás után néztem és megtaláltam. Lassan kitapostam egy utat, majd minden buktatójával végigjártam. Családom támogatásával létrehoztam egy vállalkozást, melyet két kicsi gyermek mellett vezetek. Erről az oldalról van szó, amit most is olvasol.

Kínálatunkat folyamatosan bővítjük, az árakat a magyar pénztárcákhoz igazítottuk és elhivatottan dolgozunk rajta, hogy minden Rangemasterről áhítozó háziasszony konyhájába kerülhessen egy angol álomtűzhely. Igen, a tiédbe is!

Nézd meg mit kínálunk
Sütőink

Ismerj meg minket!

Egy családi vállalkozás

Joó-Juhász Dalma

Üzletvezető

Családanya vagyok és hobbiszakács. 2017-től pedig vállalkozó, az Angoltűzhely üzletvezetője.

Koordinálom a beszerzést, szállítást és rendszerint én válaszolok, ha messengeren vagy e-mailben kérsz tájékoztatást.
A Zala megyei telephelyen elérhető vagyok és szívesen megmutatom a kínálatunkat. Nézz be hozzánk!

 Üzenj nekem!

Nézd meg a kínálatot:
Sütőink

Juhász-Kiss Ferenc

Üzlettárs

A budapesti telephelyen találkozhatsz velem. Többek között a marketinges és a logisztikai feladatokat látom el. Ha Budapesten vagy az agglomerációban élsz, látogass el XV. kerületi telephelyünkre és nézd meg mit kínálunk Neked.

Üzenj nekem!

Nézd meg a kínálatot:
Sütőink

Joó Attila

Üzlettárs

A Zala megyei telephelyen találkozhatsz velem. Többek között a szervizes és logisztikai feladatokat látom el. Ha az üzembe helyezésről vagy alkatrész utánpótlásról szeretnél infót, keress bizalommal.

Üzenj nekem!

Nézd meg a kínálatot:
Sütőink

Ide már szállítottunk tűzhelyet

A tiédet hova vihetjük?

Kérdésed van?

Add meg adataidat és felvesszük veled a kapcsolatot!

Kérdésed van?

A Rangemasterről

A Rangemaster 175 éves története

A mai modern Rangemasterek elődjét, a Kitchenert 1830-ban álmodta meg az angliai William Flavel. Találmánya nagy sikert aratott, hiszen ez volt az első hőfokszabályozós tűzhely mellyel egyszerre lehetett főzni, sütni és fűteni is. A Kitchenert az 1851-es nagy kiállításon William fia, Sydney Flavel mutatta be ahol a korszakalkotó konyhagépet arany medállal jutalmazták. A kiállítást maga Viktória királynő nyitotta meg a londoni Crystal Palace-ban, ahol nagynénje, a Glouchesteri hercegné is jelen volt. Őfelségét olyannyira ámulatba ejtette a masina, hogy azonnal rendelt is egyet magának egyenesen a Kensigton palotába. Innentől kezdve a Kitchener útja felfelé ívelt.

A 20. század kihívásai

Az első világháború újításra késztette a gyártót. Az újonnan kialakított gáz és elektromos hálózatokhoz új fűtőtestek és sütők váltak szükségessé. Flavelék eleget téve a vásárlók igényeinek -akik megbízható és könnyen kezelhető gépeket szerettek volna otthonukba- megalapozták hírnevüket és hamar piacvezető pozíciót szereztek.

A 90-es évek végén a modern konyhabútorok egy újító, modern külsejű tűzhelyért kiáltottak. A múltból merítkezve, de számos innovatív elemmel bővülve 1995-ben elkészült az első Rangemaster 110.

A 110 cm széles konyhagép két normál méretű sütővel, 6 gázégővel, melegítőlappal és külön grillfunkcióval számtalan főzési technikára alkalmassá tette a tűzhelyet. A Rangemaster elsőként vezette be a színes sütőket, melyek azóta is töretlen népszerűségnek örvendenek.

Napjainkban

A kétezres évek elején a gyár hatalmas változáson ment keresztül. A hagyományos nagynyomású prések mellett lézervezérelt vágó- és hegesztőket, robotizált karos festőgépeket állítottak munkába, hogy mégjobban kiszolgálhassák a növekvő igényeket. Mindemellett nagy figyelmet fordítanak arra, hogy egyedi külsejű és időtálló tűzhelyeket gyártsanak a legmagasabb minőségben az immáron több mint 1 millió Rangemaster tulajdonos számára.