Szállítás és garancia

Ingyenes szállítás

Az ország bármely területére

Garancia

1 év teljeskörű garancia minden sütőnkre

Kapcsolat

Kérdésed van? Segítünk!

Szállítás

hogy biztosan sértetlenül érkezzen meg Hozzád

Egy forintodba sem kerül

Minden sütőnket INGYEN házhozszállítjuk az ország bármely területére. Igen, jól látod. Bárhová. 0 Ft-ért. Hogy miért? Mert a szállítás leszervezése egy ekkora gép esetén bonyolult, költséges, és időigényes feladat. Mi ezt az utat már végigjártuk helyetted. Megtaláltuk a legjobb partnert, a legmegbízhatóbb autókkal és sofőrökkel. Ráadásul mindezt ingyen biztosítjuk Neked. Hihetetlen? Válassz tűzhelyet tőlünk és bebizonyítjuk!

Tapasztalat mindenekfelett

Professzionális szállítóink 20 év tapasztalattal és többmillió balesetmentesen levezetett kilóméterrela hátuk mögött a garancia arra, hogy az álomtűzhely biztosan sértetlenül érkezzen meg hozzád.

Könnyebb mint gondolnád

Gondoltad volna, hogy egy ilyen dupla sütő akár 120 kg is lehet? Legalább 3 ember biztosan szükséges a megemeléséhez. Azonban, ha házhozszállítással kéred a sütődet a cipekedéssel nem lesz gondod. Az emelőhátfalas teherautóról motorvezérelt gép segítségével emelik le a raklapra rögzített sütőt.

Biztonságos csomagolás

Egy ilyen nehéz és nagy értékű tűzhely esetében fokozott figyelmet kell fordítani a csomagolásra. A sütők akár többszáz kilómétert is utazhatnak, mire új otthonukba kerülnek, ezért minden gépet raklapra rögzítünk és védőcsomagolással látunk el.

Garancia

ahogy Te szeretnéd

A bizalom garantált

Hisszük, hogy a világ egyik piacvezető márkájával nem hibázhatsz, de szavak helyett beszéljenek a tettek. Kivétel nélkül minden sütőnkre 1 év garanciát vállalunk. Ha ezen időtartam alatt (rendeltetésszerű használat mellett) bármi meghibásodna a garancia módját Te választod meg:

  • hibás alkatrész javítása/cseréje

Erre a legritkább esetben szokott szükség lenni –  még a szakszerviz szerint is. A Rangemaster sütőket ugyanis strapabíró alkatrészekkel látják el, összeszerelésükről pedig szakavatott kezek és profi gépek gondoskodnak.

Sütőinken minden esetben szakember által gondosan átvizsgálva adjuk tovább.

  • a sütő cseréje

Az 1 év szavatossági idő során felmerülő komolyabb meghibásodás esetén lehetőség van a sütő cseréjére is, amennyiben hasonló (árú, színű, stb) található az aktuális kínálatban.

Ha ezen opciók közül egyik sem jelent számodra megoldást, a garanciaidőn belül lehetőség van a szerződéstől való elállásra is. Tehát a sütő visszakerül hozzánk, a vételárat pedig visszafizetjük Neked.

Korrekt? Szerintünk igen.

Kapcsolat

Kérdezz bátran!

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTÜNK!

Milyen típusok kaphatóak?

Hol lehet megnézni?

Milyen színekben létezik?

Mennyibe kerül?

Ha a honlapon vagy facebook oldalunkon böngészve nem találtad meg kérdésedre a választ, fordulj hozzánk bizalommal.